Η Λάουρα ταξιδεύει συχνά στην περιοχή της Πελοποννήσου. Συνήθως, το χειμώνα αναχωρεί από την Ιταλία και προσγειώνεται  στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και το καλοκαίρι στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας. Χρειάζεται να είναι ευέλικτη ανάλογα με τον σκοπό της επίσκεψής της. Κατά την διάρκεια του τελευταίου της ταξιδιού η Λάουρα μας μίλησε για την ενοικίαση αυτοκινήτου της από το Master Holiday Kalamata και τη συνολική εμπειρία της.

Για ποιο λόγο επιλέξατε την εταιρεία Master Holiday Kalamata για την ενοικίαση του αυτοκινήτου σας;

Στο παρελθόν αναζητούσα τις εταιρίες ενοικίασης μέσω «google», αλλά πρόσφατα είδα μια διαφήμιση της “Master Holiday Kalamata” στο «Instagram». Το γεγονός ότι είχε τη λέξη Καλαμάτα στη επιγραφή της , με έπεισε, καθώς ως τοπική επιχείρηση είναι πιο ευέλικτη και άμεση.  Η δουλειά μου ως «influencer» δεν έχει σταθερό πρόγραμμα, και με διευκόλυνε που μπόρεσα και παρέτεινα την περίοδο ενοικίασης, ανάλογα με τις ανάγκες μου. Από την πρώτη κιόλας επικοινωνία με την  «MHK» κατανοήσαν τις ανάγκες μου αμέσως και μου έδωσαν μια καλή και ανταγωνιστική τιμή για 3 έως 7 ημέρες ενοικίασης. Επίσης, είχα τη δυνατότητα να αφήσω το αυτοκίνητό στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Μείνατε ικανοποιημένη με αυτοκίνητο της «MHK» ;

Η MHK διαθέτει μια μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων, οικονομικά έως μικρά SUV, καλά συντηρημένα. Προτιμώ να νοικιάσω ένα οικονομικό αυτοκίνητο γιατί  έχει χαμηλή κατανάλωση και είναι πιο εύκολο να βρεις χώρο στάθμευσης. Ένας λόγος ακόμα που επιλέγω την “MHK”,επειδή είμαι συχνός πελάτης, μου παραχωρούν το «cabrio» , στην ίδια τιμή. «Είναι απολαυστικό να οδηγείς και ο αέρας να σου ανεμίζει τα μαλλιά καθώς απολαμβάνεις τη διαδρομή στην παραλιακή της Καλαμάτας», είπε η Λάουρα χαμογελώντας.

 Σας απασχολεί η απόδοση καυσίμου;

Γενικά, για να είμαι ειλικρινής δεν το κοιτάζω αυτό. Θέλω απλώς ένα ωραίο και άνετο αυτοκίνητο. Όταν όμως χρειάστηκα να κάνω ένα μεγαλύτερο ταξίδι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με συμβούλεψαν να νοικιάσω μια «Alfa Romeo» diesel. Είναι ένα κομψό αυτοκίνητο με οικονομική κατανάλωση καυσίμου.

Ποιο είδος ασφάλισης επιλέξατε;

Καθώς εργάζομαι ως «influencer», δεν θέλω να επιβαρύνομαι με επιπλέον κόστος σε περίπτωση ατυχήματος. Για παράδειγμα, το χειμώνα έμεινα σε ένα ωραίο ξενοδοχείο δίπλα στην παραλία,  καθώς έβγαινα από το χώρο στάθμευσης ένα άλλο αυτοκίνητο έπεσε πάνω μου και με χτύπησε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Επικοινώνησα με την εταιρεία «MHK» και τους ενημέρωσα για το συμβάν, και με καθοδήγησαν σχετικά με τη συμπλήρωση της αναφοράς ατυχήματος. Με καθυστέρησε λίγο η όλη διαδικασία αλλά τα υπόλοιπα τα ανέλαβε η “MHK”.

Ποια ήταν η συνολική σας εμπειρία;

Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα να νοικιάσετε από την «MHK». Έχει φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό, δίνοντας λύση στις ανάγκες σας. Επίσης θα σας δώσουν καλές ταξιδιωτικές πληροφορίες, για το  τι αξίζει να επισκεφθείτε στημ περιοχή της Πελοποννήσου. Η  ομάδα της «MHK» είναι φρέσκια και νέα, γνωρίζει τα καλύτερα μέρη για φαγητό και ποτό. Καθώς ως «influencer» τα hot-spots της Καλαμάτας είναι το βασικό στοιχείο του ταξιδιού μου. Αναζητήστε τους στο  «nstagram» και διαπιστώστε το μόνοι σας!