Όροι Ενοικίασης

Όροι ενοικίασης αυτοκινήτου 

Πληρωμή

Οι παρακάτω τρόποι πληρωμής είναι γενικά αποδεκτοί στην Ελλάδα.

Όλες οι κύριες πιστωτικές κάρτες – Visa, MasterCard.

ΔΕΚΤΑ: MasterCard, Visa, τραπεζική κατάθεση και μετρητά.

Ως εγγύηση για την ενοικίαση πρέπει να προσκομιστεί έγκυρη πιστωτική κάρτα στο όνομα του κύριου οδηγού. Ο τοπικός συνεργάτης μας για ενοικίαση αυτοκινήτου μπορεί να κάνει κράτηση για ένα ποσό 750-2.000 € (ανάλογα με την ομάδα αυτοκινήτων που έχετε επιλέξει) ως εγγύηση, το οποίο θα αποδεσμευτεί μετά το τέλος της περιόδου ενοικίασης εάν δεν έχει σημειωθεί ζημιά/κλοπή.

Σε περίπτωση που δεν προσκομίσετε έγκυρη πιστωτική κάρτα ή έλλειψη επαρκών διαθέσιμων κεφαλαίων στην πιστωτική κάρτα, ο πράκτορας ενοικίασης αυτοκινήτου μπορεί να αρνηθεί να παραδώσει το όχημα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, κανένα ποσό που καταβλήθηκε δεν θα επιστραφεί.

Στην MHK ενοικιάζετε αυτοκίνητο χωρίς πιστωτική κάρτα ή μετρητά, όλες οι πληρωμές μπορούν να γίνουν με κατάθεση στην Τράπεζα.

Ξεχάστε όλα όσα ξέρατε μέχρι τώρα για την ενοικίαση αυτοκινήτου στην Καλαμάτα. Ενοικίαση καινούριων αυτοκινήτων, 24ωρη παράδοση & παραλαβή οπουδήποτε στη Μεσσηνία. Οπουδήποτε είναι προγραμματισμένη η παραλαβή, το αυτοκίνητό σας θα βρίσκεται μόλις 5 μέτρα μακριά σας χωρίς περιττές μετακινήσεις και αναμονή. Ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς δέσμευση πιστωτικής κάρτας, χωρίς εγγύηση μετρητών και χωρίς προκαταβολή.

Προϋποθέσεις οδηγού και άδειας οδήγησης

Ελάχιστη ηλικία 21 ετών, μέγιστη ηλικία 75 ετών. Σε περίπτωση μικρότερης ηλικίας ή υπερήλικου, παρέχεται ειδική ασφάλιση κατόπιν αιτήματος.

Οι οδηγοί πρέπει να κατέχουν ήδη Άδεια οδήγησης για τουλάχιστον 1 χρόνο πριν.

Οι οδηγοί απαιτείται να κατέχουν Άδεια Οδήγησης που να έχει αποκτηθεί τουλάχιστον ένα χρόνο πριν την ενοικίαση, και να βρίσκεται σε ισχύ κατά την ώρα ενοικίασης και μέχρι της αποπεράτωσης της.

Κατά την παραλαβή του οχήματος είναι απαραίτητη για την ταυτοπροσωπία η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Όλες οι άδειες οδήγησης που έχουν εκδοθεί εντός της Ευρωπαϊκής Κοινότητας, του Ηνωμένου Βασιλείου της Μεγάλης Βρετανίας και της Β. Ιρλανδίας, της Νορβηγίας, της Ισλανδίας, της Ελβετίας, του Λιχτενστάιν, των ΗΠΑ, του Καναδά, της Αυστραλίας θα γίνονται δεκτές.

Όλες οι εθνικές άδειες οδήγησης που υπόκεινται στον κατάλογο των συμβαλλόμενων μερών της σύμβασης για την οδική κυκλοφορία στη Βιέννη, θα γίνονται δεκτές: Αλβανία, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Μπαχάμες, Μπαχρέιν, Λευκορωσία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βραζιλία, Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, Χιλή, Κόστα Ρίκα, Ακτή Ελεφαντοστού, Κούβα, Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, Εκουαδόρ, Γεωργία, Γκάνα, Γουιάνα, Αγία Έδρα, Ινδονησία, Ιράν, Ισραήλ, Καζακστάν, Κουβέιτ, Κιργιστάν, Λιβερία, Μεξικό, Μολδαβία, Μονακό, Μογγολία, Μαυροβούνιο, Μαρόκο , Νίγηρας, Πακιστάν, Περού, Φιλιππίνες, Δημοκρατία της Κορέας, Ρωσική Ομοσπονδία, Σαν Μαρίνο, Σενεγάλη, Σερβία, Σεϋχέλλες, Νότια Αφρική, Τατζικιστάν, Ταϊλάνδη, Βόρεια Μακεδονία, Τυνησία, Τουρκμενιστάν, Ουκρανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ουρουγουάη, Ουζμπεκιστάν, Βενεζουέλα , Ζιμπάμπουε.

Όλες οι άλλες εθνικές άδειες οδήγησης πρέπει να συνοδεύονται από έγκυρη διεθνή άδεια οδήγησης.

Εξαίρεση: Για χώρες ή κράτη που δεν εκδίδουν Διεθνή Άδεια Οδηγού, η εθνική τους άδεια οδήγησης θα γίνεται αποδεκτή ΜΟΝΟ συνοδευόμενη από επίσημη μετάφραση στα Αγγλικά ή Ελληνικά.

Τύποι αυτοκινήτων

Οι κρατήσεις επιβεβαιώνονται πάντα για μια δεδομένη κατηγορία αυτοκινήτων -όχι για ένα συγκεκριμένο μοντέλο αυτοκινήτο.  Το αυτοκίνητο στην κράτησή σας αντιπροσωπεύει το όχημα για την κατηγορία (ομάδα) που έχετε κάνει κράτηση. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε μια συγκεκριμένη μάρκα ή μοντέλο. Οποιαδήποτε συγκεκριμένα αυτοκίνητα που αναφέρονται είναι απλά τυπικά παραδείγματα του μεγέθους, των προδιαγραφών και της απόδοσης που ισχύουν για αυτήν την κατηγορία αυτοκινήτων.

Περιορισμοί Κράτους/Συνόρων

ΔΕΝ επιτρέπεται η έξοδος των οχημάτων από τα ελληνικά σύνορα.

Ενοικιάσεις μεταξύ διαφορετικών σταθμών ενοικίασης ( oneway )

Οι ενοικιάσεις μεταξύ διαφορετικών σταθμών ενοικίασης επιτρέπονται μεταξύ συγκεκριμένων σταθμών με επιπλέον χρέωση.

Ώρα Παραλαβής:

Το όχημα σας θα παραμένει διαθέσιμο για έως και δύο ώρες μετά τη συμφωνηθείσα ώρα παραλαβής. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας αν πρόκειται να το παραλάβετε μετά από αυτό το χρονικό διάστημα.

Περιλαμβάνονται στο κόστος κράτησης :

 • Επιτρεπόμενα Χιλιόμετρα
  Το όχημα παρέχεται με απεριόριστα χιλιόμετρα/ χιλιομετρική αποζημίωση όταν η περίοδος ενοικίασης είναι μεγαλύτερη από δύο ημέρες. Για μικρότερο χρονικό διάστημα έχετε δωρεάν 100 km την ημέρα και ανά επιπλέον χιλιόμετρο χρέωση 0,10€ για τα γκρουπ Α, Β,C & D Για το Van έχετε δωρεάν 200km την ημέρα και ανά επιπλέον χιλιόμετρο χρέωση 0,20€. για το 
 • Ασφάλιση Ευθύνης έναντι Τρίτου
  Ασφάλιση Ευθύνης έναντι Τρίτου (Αστική Ευθύνη) παρέχεται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
  Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στα τοπικά γραφεία.
 • Οδική Βοήθεια
  Παρέχεται 24ωρη Οδική Βοήθεια.
 • Φόροι & Τοπικές Επιβαρύνσεις
  Η κράτησή σας περιλαμβάνει όλους τους φόρους καθώς και χρεώσεις παράδοσης σε προνομιακές τοποθεσίες.                                                        

Προκαταβολές / Εγγυήσεις

Εγγύηση

Το ποσό που εγκρίνεται/εισπράττεται είναι κατά κύριο λόγο το ποσό απαλλαγής ζημιάς και η εγγύηση των καυσίμων. Η πιστωτική κάρτα πρέπει να έχει εκδοθεί στο όνομα του κύριου οδηγού ή πρόσθετου οδηγού.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν ζημιές ή έξτρα υπηρεσίες η εγγύηση θα επιστραφεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα μετά την παράδοση.

Επιστροφές Χρημάτων

Το ποσό που αντιστοιχεί σε τυχόν μη χρησιμοποιημένη διάρκεια ενοικίασης δεν επιστρέφεται ούτε πιστώνεται για μελλοντική χρήση.

Μακροχρόνια μίσθωση – Ποινή πρόωρης επιστροφής:

Περίοδος Μίσθωσης κάτω από 1 έτος: Σε περίπτωση πρόωρης επιστροφής εντός των πρώτων 6 μηνών η πληρωμή είναι στο 100%, μετά από 6 μήνες θα χρεωθεί το 40% για την υπόλοιπη περίοδο.

Περίοδος Μίσθωσης πάνω από 1 έτος: Σε περίπτωση πρόωρης επιστροφής εντός του πρώτου χρόνου η είναι στο 100%, μετά το πέρας του πρώτου χρόνου θα χρεωθεί το 40% για την υπόλοιπη περίοδο.

Επιπλέον Οδηγοί

Τυχόν επιπλέον οδηγοί κανονίζονται και πληρώνονται τοπικά και δεν περιλαμβάνονται στη βασική τιμή ενοικίασης.

Οι επιπλέον οδηγοί πρέπει να προσκομίσουν είτε διαβατήριο είτε ταυτότητα εκτός από την άδεια οδήγησης.

Ισχύουν περιορισμοί ελάχιστης/μέγιστης ηλικίας.

Καύσιμα

Τα καύσιμα πληρώνονται από τον πελάτη και πρέπει να επιστρέψει το όχημα με την ίδια ποσότητα καυσίμων που παραλήφθηκε, διαφορετικά η διαφορά θα χρεωθεί τοπικά.

-Όταν παραλάβετε το αυτοκίνητό σας, το ρεζερβουάρ του καυσίμου δεν θα είναι γεμάτο. Αναμένουμε ότι κατά την επιστροφή το ρεζερβουάρ του καυσίμου θα είναι στην ίδια ποσότητα που το παραλάβατε. Εάν δεν συμβαίνει αυτό, θα το κάνουμε εμείς για εσάς. Θα προστεθεί τέλος διεκπεραίωσης.

Αυτό πληρώνεται τοπικά από εσάς καθώς επίσης και το κόστος διεκπεραίωσης διαφορετικά θα αφαιρεθούν από την εγγύηση.

-Εάν κατά λάθος τροφοδοτήσατε το αυτοκίνητό σας με λάθος καύσιμο, μην οδηγήσετε το αυτοκίνητο. Έτσι η ζημιά θα ελαχιστοποιηθεί. Φυσικά θα σας βοηθήσουμε, αλλά όλα τα επιπλέον έξοδα θα χρεωθούν σε εσάς ( αυτό δεν καλύπτεται από καμία ασφάλεια ).

Πρόστιμα και Ποινές

 • Είστε υπεύθυνοι για το κόστος τυχόν προστίμων στάθμευσης ή άλλων κυρώσεων που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της ενοικίασης του οχήματος από εσάς. Ο προμηθευτής θα σας μεταβιβάσει τη σχετική χρέωση συν τυχόν διαχειριστικά έξοδα.
 • Χρέωση εκτός ωραρίου                         

Διατίθεται υπηρεσία εκτός ωραρίου από τις 21.00 έως τις 09:00 με επιπλέον χρέωση 25,00€/ανά υπηρεσία.

 • Καθυστερημένες επιστροφές                      

Εάν το όχημα επιστραφεί αργότερα από την ώρα που καθορίζεται στο συμβόλαιο, ο προμηθευτής θα επιβάλει χρέωση. Η περίοδος ενοικίασης είναι 24 ώρες. Κατανοούμε ότι λόγω απρόβλεπτων συνθηκών μπορεί να συμβεί να μην είστε ακριβώς στην ώρα σας. Η ΜΗΚ θα σας δίνει δωρεάν εως και 2 ώρες επιπλέον. Σε περίπτωση που επιστρέψετε το αυτοκίνητο μετά από αυτές τις 2 ώρες, θα χρεωθεί επιπλέον μια ολόκληρη ημέρα ενοικίασης.

 

Ειδικά Αιτήματα

Τα είδη ειδικών αιτημάτων είναι διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος και εάν υπάρχουν, υπόκεινται σε διαθεσιμότητα και εποχιακή παραλλαγή και θα παρέχονται ανά τοποθεσία. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα. Για τις περισσότερες τοποθεσίες απαιτείται γενικά μια εγγύηση.

 • Βρεφικά / Παιδικά / Booster Καθίσματα       

Τα παιδικά καθίσματα διατίθενται με επιπλέον χρέωση 5,00 € ανά ημέρα, με όριο χρέωσης εως 35,00€ και πρέπει να τοποθετούνται από γονέα ή κηδεμόνα (ο πελάτης πρέπει να προσδιορίσει την ηλικία του μωρού).

 • ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΧΙΟΝΙΟΥ

Διατίθενται αλυσίδες χιονιού με επιπλέον χρέωση 35,00€ για ολόκληρη την ενοικίαση.

 • Σύστημα πλοήγησης – Ξεχωριστά μη διαθέσιμα.
 • Σχάρες οροφής – Μη διαθέσιμες

 

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Ο πελάτης κατανοεί ότι όλη η ασφαλιστική κάλυψη παρέχεται από την εταιρεία που προμηθεύει το όχημα (franchisee) προς ενοικίαση και όχι από την ActiveCarsSA (franchisor). Η ευθύνη για ζημιές που υπερβαίνουν την αγορασμένη ασφαλιστική κάλυψη βαρύνει τον ενοικιαστή του οχήματος. Η ActiveCarsSA δεν παρέχει κανενός είδους ασφαλιστική κάλυψη σε σχέση με την ενοικίαση του οχήματος και δεν ευθύνεται για ζημιές που προκύπτουν σε περίπτωση ατυχήματος.

Απαλλαγή ζημίας από σύγκρουση (CDW) με ποσό Ιδίου ευθύνης

Περιλαμβάνεται στο κόστος κράτησης και μειώνει την οικονομική σας υποχρέωση έως το μέγιστο:

€750,00 για ομάδες αυτοκινήτων Economy Α

€1200,00 για ομάδες αυτοκινήτων Medium B

€1500,00  για ομάδες αυτοκινήτων Premium C&D

€2.000,00 για ομάδες αυτοκινήτων Van

*Σημείωση: Σε περίπτωση ατυχήματος, πρέπει να επικοινωνήσετε με την αστυνομία και να αναφέρετε αμέσως το περιστατικό και να υποβάλετε αντίγραφο της αστυνομικής έκθεσης, του συμφωνητικού ενοικίασης και την τοποθεσία ενοικίασης. Η κάλυψη CDW δεν ισχύει πέραν των ημερομηνιών ενοικίασης που έχει συμφωνηθεί με την τοποθεσία παραλαβής. Για λεπτομέρειες αυτής της ασφάλισης, επικοινωνήστε με τον προμηθευτή για την παραλαβή του οχήματος

Η κάλυψη CDW δεν ισχύει πέραν της συμφωνηθείσας διάρκειας ενοικίασης με την τοπική εταιρεία ενοικίασης. Για περισσότερες λεπτομέρειες που αφορούν αυτή την ασφαλιστική κάλυψη, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον σταθμό ενοικίασης από τον οποίο θα παραλάβετε το όχημα σας.

Πλήρης απαλλαγή ευθύνης(FDW)

Η FDW περιορίζει την ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος σε 0 € (μηδέν) καταβάλλοντας το ημερήσιο ποσό των 7-20€ ανάλογα την ομάδα αυτοκινήτου.

*Σημείωση: Πάντα, μια έγκυρη πιστωτική κάρτα στο όνομα του κύριου οδηγού πρέπει να προσκομίζεται ως εγγύηση για την ενοικίαση με διαθέσιμο ποσό.

Wheels / Underside and Glass (WUG)

Η MHK παρέχει μια προαιρετική ασφάλιση που καλύπτει ζημιές σε τροχούς, ελαστικά, ζάντες ή ζημιές που προκλήθηκαν στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου, εφόσον δεν έγιναν εσκεμμένα ή ως αποτέλεσμα αμέλειας ή παράβλεψης. Αυτό διατίθεται πληρώνοντας το ημερήσιο ποσό των 5€ για όλες τις ομάδες αυτοκινήτων.

*Σημείωση: Πάντα, μια έγκυρη πιστωτική κάρτα στο όνομα του κύριου οδηγού πρέπει να παρουσιάζεται ως εγγύηση για την ενοικίαση.

**Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι ζημιές στο εσωτερικό του αυτοκινήτου (ταπετσαρίες, ταμπλό, r/cd) καθώς και κλειδιά, ύφασμα καθισμάτων, κεραίες κ.λπ. δεν καλύπτονται από καμία ασφάλεια, εκτός εάν προκλήθηκαν σε ατύχημα. Επομένως, παρά τις επιπλέον ασφάλειες, ο συνεργάτης μας για ενοικίαση αυτοκινήτου μπορεί να κρατήσει ένα ποσό έως 200€ για ζημιές που δεν καλύπτονται από καμία άλλη ασφάλεια.

Ταξίδια με ακτοπλοϊκά / Ασφάλεια πορθμείων-πλοίων:

Τα οχήματα μπορούν να μεταφερθούν με πλοίο σε άλλες περιοχές της Ελλάδας μόνο κατόπιν συνεννόησης με τον τοπικό σταθμό. Ωστόσο, η ασφάλιση που παρέχεται ΔΕΝ καλύπτει τα ταξίδια με ακτοπλοϊκά. Επιπλέον ασφάλιση που καλύπτει τα ταξίδια με το πλοίο είναι διαθέσιμη κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου με επιπλέον χρέωση 20.00 € ανά ενοικίαση.

Εξαιρέσεις σε CDW, FDW&WUG:

Οι χρεώσεις για οποιαδήποτε από τις ζημιές που αναφέρονται παρακάτω θα χρεωθούν απευθείας στον πελάτη, οι πιο σημαντικές είναι οι ακόλουθες: Κεραία, δίσκοι, ζημιά στην κλειδαριά αυτοκινήτου, απώλεια ή ζημιά σε κλειδιά, υαλοκαθαριστήρες, εσωτερικό του αυτοκινήτου, εφεδρικό κλειδί και γρύλος αυτοκινήτου, τάσια, φώτα, καπάκι αερίου, ζημιά στην ταπετσαρία αυτοκινήτου, ζημιές στην οροφή, ζημιές που προκαλούνται από σχάρα οροφής και οποιεσδήποτε αποσκευές σε αυτήν, υπερβολική βρωμιά σε αυτοκίνητο, προσωπικά αντικείμενα σε νοικιασμένο αυτοκίνητο, ζημιά από αμέλεια, ζημιές λόγω λανθασμένου / προβληματικού τύπου καυσίμου, ζημιά σε παιδικά καθίσματα και βρεφικά καθίσματα, έλλειψη ηλεκτρικού ρεύματος λόγω ξεχασμένων ενεργοποιημένων ηλεκτρικών συσκευών, απώλεια εγγράφων αυτοκινήτου, απώλεια πινακίδας κυκλοφορίας. Η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων, σε καμία περίπτωση, δεν υποχρεούται να αντικαταστήσει σκασμένο ή τρυπημένο ελαστικό ή ζημιές σε συσκευές μουσικής (ραδιόφωνο, CD/mp3 player κ.λπ.).

Τα έξοδα ρυμούλκησης δεν καλύπτονται από καμία ασφάλεια.

Η MHK δεν θα επιστρέψει έξοδα τηλεφώνου, ταξί ή ξενοδοχείου.

Η MHK δεν θα θεωρηθεί υπεύθυνη για οποιονδήποτε οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ/ναρκωτικών, προκαλεί εκούσια ζημιά, οδήγηση εκτός δρόμου, οδήγηση χωρίς προσοχή και ζημιές που προκαλούνται από αμέλεια και τροχαίες παραβάσεις.

Ο πελάτης θα αποδεχτεί την άμεση ευθύνη σε σχέση με αυτές τις αξιώσεις.

Οποιοδήποτε απαρατήρητο ατύχημα ή ζημιά στο όχημα μπορεί να ερμηνευθεί ως αμέλεια. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε χρέωση στον πελάτη.

Προστασία από κλοπή (TP)

Περιλαμβάνεται στο κόστος της κράτησης, σε περίπτωση κλοπής ή πυρκαγιάς, πρέπει να επικοινωνήσετε με την αστυνομία και να αναφέρετε αμέσως το περιστατικό και να υποβάλετε αντίγραφο της αστυνομικής αναφοράς, της συμφωνίας ενοικίασης και των κλειδιών οχημάτων στην τοποθεσία ενοικίασης. Δεν απαλλάσσεστε από την ευθύνη σε περίπτωση κλοπής ή ζημιών λόγω απόπειρας κλοπής (ισχύει το ποσό μέγιστης ευθύνης). Η προστασία από κλοπή δεν ισχύει πέραν της ημερομηνίας ενοικίασης που έχει συμφωνηθεί με την τοποθεσία παραλαβής. Για λεπτομέρειες αυτής της ασφάλισης, επικοινωνήστε με τον προμηθευτή για την παραλαβή του οχήματος.

Πρόσθετες Ασφαλιστικές Καλύψεις

Πρόσθετες ασφάλειες όπως η ασφάλιση πορθμείων-πλοίων, η WUG (Ασφαλιστική κάλυψη κάτω πλευράς του οχήματος και γυάλινων επιφανειών) είναι διαθέσιμες για αγορά.

-Μπορείτε να επιστρέψετε το αυτοκίνητό σας στο γραφείο μας εκτός ωρών λειτουργίας. Μπορείτε να αφήσετε το κλειδί σας στη θυρίδα ασφαλείας. Ρωτήστε μας που βρίσκεται αυτό. Θα παραμείνετε υπεύθυνοι για ζημιές και κλοπές μέχρι 1 ώρα μετά τις ώρες λειτουργίας. Θα αποδεχτείτε ότι το αυτοκίνητο θα ελεγχθεί από εμάς χωρίς εσάς για ζημιές.

Πολιτική ακύρωσης

14 ημέρες πριν από την άφιξη δεν απαιτείται χρέωση ακύρωσης, για λιγότερο από 14 ημέρες ένα τέλος ακύρωσης ίσο με το 25% της ενοικίασης (το οποίο δίνεται για προκαταβολή που δόθηκε κατά την κράτηση/επιβεβαίωση) δεν επιστρέφεται.

Επιπλέον

-Θα νοικιάσετε μια κατηγορία αυτοκινήτου. Έχουμε το δικαίωμα να αλλάξουμε τον τύπο αυτοκινήτου και να σας παρέχουμε άλλο της ίδιας κατηγορίας.

-Δεν επιτρέπεται να καπνίζετε στο αυτοκίνητό σας , ακόμη κι όταν ανοίγετε το παράθυρο. Εάν έχετε καπνίσει στο αυτοκίνητο, θα χρεωθείτε με κόστος καθαρισμού 100€ .

Οι όροι, οι προϋποθέσεις και οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.

* Οι όροι, οι προϋποθέσεις και οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση