Σχετικά με εμάς

MHK

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα του Master Holiday Kalamata (MHK). Εδώ θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με ενοικιάσεις αυτοκινήτων, τιμές, ειδικές προσφορές και συχνές ερωτήσεις.
Βρισκόμαστε επί της Ηρώων Πολυτεχνείου-Νέας Εισόδου στην Καλαμάτα. Ούτε 10 λεπτά μακριά από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας (6,5 χλμ.). Επίσης, παραδίδουμε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας σε οποιαδήποτε τοποθεσία επιθυμείτε. Για τη διευκόλυνσή σας η υπηρεσία παράδοσης είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο και σε πολλές περιπτώσεις χωρίς επιπλέον χρέωση.

Βρείτε την αποκλειστική σας προσφορά για ενοικίαση αυτοκινήτου.

 Έχουμε ελκυστικές προσφορές για ημερήσια, εβδομαδιαία και μακροχρόνια ενοικίαση αυτοκινήτου. Ρίξτε μια ματιά στο δικό μας ποικίλο απόθεμα ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων.
Οι τιμές μας είναι ανταγωνιστικές και η εξυπηρέτησή μας αξιόπιστη.
Επιλέξτε την κατηγορία αυτοκινήτου που σας ταιριάζει καλύτερα. Θα επιλέξετε ένα βαν, ένα πολυτελές αυτοκίνητο, ένα SUV, ένα σπορ αυτοκίνητο ή θα πάτε για ένα καμπριολέ;
Έχετε επίσης τη δυνατότητα να επιλέξετε έξτρα περιεχόμενο. Θα βρείτε εύκολα το δρόμο προς τον προορισμό σας με ένα σύστημα πλοήγησης. Ένα ραδιόφωνο με Bluetooth θα δημιουργήσει επιπλέον χαρά στο ταξίδι σας. Ταξιδεύετε με παιδιά; Επιλέξτε ένα κάθισμα μωρού ή ένα καρεκλάκι για να μπορούν να απολαύσουν με ασφάλεια τη βόλτα.
Σήμερα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι απολαμβάνουν να οδηγούν ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Αυτός είναι ένας πολύ άνετος τρόπος οδήγησης που έχουν συνηθίσει. Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι δυνατή η ενοικίαση αυτοκινήτου της επιλογής σας με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Έτσι, δεν χρειάζεται να αλλάζετε ταχύτητες, όταν δεν είσαστε συνηθισμένοι πια. Πόσο υπέροχο είναι αυτό!
Για να λάβετε μια προσφορά είναι πολύ εύκολο και μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους. Ο ευκολότερος τρόπος να ζητήσετε μια προσφορά είναι μέσω e-mail. Μπορείτε επίσης να καλέσετε το γραφείο μας ή αν προτιμάτε να επισκεφθείτε το γραφείο μας. Διαλέξτε αυτό που σας αρέσει. Εάν η κράτησή σας επιβεβαιωθεί από το γραφείο μας, μπορείτε να την ακυρώσετε δωρεάν έως και 14 ημέρες νωρίτερα.

Τι κερδίζω;

Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το σωστό ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο. Πριν κάνετε κράτηση, θέλουμε να σας δείξουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε. Με βάση τις κριτικές των πελατών, ό,τι περιλαμβάνεται και τις πληροφορίες παραλαβής, θα σας δώσουμε όλα τα στοιχεία, ώστε να μπορείτε να κάνετε τη σωστή επιλογή.
Η οδήγηση του αυτοκινήτου εγκυμονεί κινδύνους, τα ατυχήματα δεν είναι πάντα αποτρέψιμα. Οι ζημιές πρέπει να επισκευαστούν και ευτυχώς η MHK είναι καλά ασφαλισμένη. Ακριβώς όπως πολλές ασφάλειες υπάρχει Ποσό Ιδίας Ευθύνης (Μεικτή ασφάλεια) του κόστους που πρέπει πρώτα να πληρωθεί από τον ενοικιαστή. Σε περίπτωση ζημιάς που προκλήθηκε κατά την περίοδο ενοικίασης σας, αυτό το Ποσό Ιδίας Ευθύνης (Μεικτή ασφάλεια) θα χρεωθεί σε εσάς. Θα πρέπει να πληρώσετε μια προκαταβολή για να εξασφαλίσετε την πληρωμή του Ποσό Ιδίας Ευθύνης (Μεικτή ασφάλεια).
Όλα τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα είναι καλυμμένα από προεπιλογή με CDW,  με Ποσό Ιδίας Ευθύνης(Μεικτή ασφάλεια) 750 €  για την κατηγορία Economy , με 1.200 €  για την κατηγορία Medium και με 1.500 € για την κατηγορία Premium. Μόνο με  7€/17€ την ημέρα, μπορείτε να μειώσετε το Ποσό Ιδίας Ευθύνης(Μεικτή ασφάλεια) στα 0,00 €. Αυτό είναι κάλυψη FDW ( Πλήρης απαλλαγή ευθύνης). Το ύψος της προκαταβολής ισούται με το Ποσό Ιδίας Ευθύνης σας(Μεικτή ασφάλεια) + το κόστος ενοικίασης.
Συχνά ακούτε ιστορίες τρόμου σχετικά με ζημιές αυτοκινήτων εταιρειών ενοικίασης. Για το λόγο αυτό, πραγματοποιούμε πάντα τον έλεγχο του οχήματος μαζί με τον ενοικιαστή. Σε περίπτωση οποιασδήποτε ζημιάς κατά την παραλαβή, θα το καταγράψουμε. Αυτό θα εμποδίσει την ταλαιπωρία! Επίσης, κατά την παράδοση στην επιστροφή του οχήματος, θα καταγράψουμε τις ζημιές εάν υπάρχουν. Σε περίπτωση ζημιών θα σας ενημερώσουμε πώς θα προχωρήσουμε. Θα είστε πάντα καλά ενημερωμένοι!

Τοπικοί επαγγελματίες συνεργάτες

Θα θέλαμε η ενοικίαση αυτοκινήτου να είναι μια αξέχαστη και ευχάριστη εμπειρία. Ως εκ τούτου, απασχολούμε φιλικούς και εξυπηρετικούς υπαλλήλους και επιλέγουμε προμηθευτές με καλή φήμη και σε βάθος τοπική γνώση. Έτσι θα έχετε τη βέλτιστη εμπειρία.

Βρείτε αποκλειστικές προσφορές στην Master Συλλογή μας

Ρίξτε μια ματιά στην Master Συλλογή μας: πολυτελή, πλήρως εξοπλισμένα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα. Μπορείτε να τα οδηγήσετε μόνοι σας ή να σας οδηγήσει σοφέρ (μερικά αυτοκίνητα μπορούν να νοικιαστούν μόνο με σοφέρ). Ένα πολυτελές αυτοκίνητο με σοφέρ θα φέρει με ασφάλεια και άνεση εσάς ή τους καλεσμένους σας στον προορισμό σας. Όποιες κι αν είναι οι επιθυμίες σας, με την επαγγελματική μας εξυπηρέτηση θα οδηγηθείτε με τον κατάλληλο τρόπο: σε περίπτωση που επιθυμείτε έναν σοφέρ για επαγγελματικά ταξίδια, γάμο, άλλη ειδική γιορτή ή μεταφορά στην τοποθεσία των διακοπών σας.
Κάντε την επιλογή σας από τη Συλλογή μας.
Επικοινωνήστε μαζί μας, για αποκλειστικές προσφορές.

Χρησιμοποιούμε με ασφάλεια τα προσωπικά σας στοιχεία

Όταν παραλαμβάνετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας, θα πρέπει να έχετε μαζί σας την άδεια οδήγησης και το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας. Αυτός είναι ένας επιπλέον έλεγχος, θα πρέπει να επαληθεύσουμε τους πελάτες μας για σκοπούς ασφαλείας. Ωστόσο , είμαστε υποχρεωμένοι να αντιγράψουμε αυτά τα έγγραφα.

Πληρώνετε μόνο το 25% του ποσού της ενοικίασης σας για επιβεβαίωση της κράτησης

Για να επιβεβαιώσετε την κράτησή σας, παρακαλούμε προχωρήστε στην πληρωμή του 25% του ποσού ενοικίασης ως προκαταβολή. Η προκαταβολή επιστρέφεται πλήρως σε περίπτωση ακύρωσης νωρίτερα από 14 ημέρες πριν από τη συμφωνημένη ημερομηνία παράδοσης του αυτοκινήτου σας.
Εάν επιστρέψετε το αυτοκίνητό σας χωρίς ζημιές, τότε η προκαταβολή σας θα επιστραφεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Τέλεια, έχετε νοικιάσει αυτοκίνητο! Αυτοί είναι οι πιο σημαντικοί όροι ενοικίασης :

  • Οι τιμές στην ιστοσελίδα μας συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ. Οι αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνουν καύσιμα.
  • Πρέπει να έχετε τουλάχιστον 1 χρόνο έγκυρη Άδεια οδήγησης και η ηλικία σας πρέπει να είναι μεταξύ 23 και 75 ετών. Επίσης, πρέπει να γίνει ταυτοποίηση με διαβατήριο ή ταυτότητα. Εάν είστε νεότεροι ή μεγαλύτεροι, επικοινωνήστε μαζί μας και ρωτήστε για δυνατότητες. Εάν δεν κατέχετε Ευρωπαϊκή Άδεια οδήγησης, θα πρέπει να έχετε Διεθνή Άδεια Οδήγησης.
  • Όλα τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα μας καλύπτονται από προεπιλογή με CDW με Ποσό Ιδίας Ευθύνης του ενοικιαστή(Μεικτή ασφάλεια) 750 € για την κατηγορία Economy , με 1200 € για τη κατηγορία Medium και με 1.500 € για την κατηγορία Premium. Μόνο με 7-17 € την ημέρα, μπορείτε να μειώσετε το Ποσό Ιδίας Ευθύνης(Μεικτή ασφάλεια) στα 0,00 €. Αυτό είναι κάλυψη FDW.
  • Θα νοικιάσετε μια κατηγορία αυτοκινήτου. Έχουμε το δικαίωμα να αλλάξουμε τον τύπο του αυτοκινήτου και να σας παρέχουμε άλλο στην ίδια κατηγορία.