Νέα

Άνοιξε ξανά το αεροδρόμιο της Καλαμάτας!

Με τον ερχομό της Άνοιξης ξεκινά να επαναλειτουργεί το αεροδρόμιο της Καλαμάτας. Το καλοκαίρι του 24 είναι προ των πυλών!

Το επίσημο όνομα του διεθνούς αεροδρομίου Καλαμάτας είναι «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος».

1   2

Το αεροδρόμιο βρίσκεται μεταξύ Καλαμάτας και Μεσσήνης. Ακριβώς δίπλα, υπάρχει στρατιωτική βάση της Πολεμικής Αεροπορίας και τμήμα αεροπορικής εκπαίδευσης. Είναι ένα μικρό αεροδρόμιο, αλλά με πολύ χαρακτήρα!

Υπάρχουν 18 διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες που πετούν από και προς την Καλαμάτα (KLX). Μπορείτε να πετάξετε απευθείας από ή προς π.χ. Θεσσαλονίκη, Άμστερνταμ, Ζυρίχη, Παρίσι, Λονδίνο, Μόναχο, Ελσίνκι, Κοπεγχάγη.

Συχνό δρομολόγιο είναι οι πτήσεις, που εκτελούνται από  τη «Transavia» από Άμστερνταμ προς την Καλαμάτα.

 

Άφιξη στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας.

Φτάνοντας στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας 🛬, θα απολαύσετε την όμορφη θέα του Μεσσιανού κόλπου. Τη στιγμή που το αεροπλάνο ανοίγει τις πόρτες του, αρχίζουν οι διακοπές σας. Η  ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες θα σας καλωσορίσουν. Φτάνετε στο κεντρικό κτήριο απλά περπατώντας και παραλαμβάνετε τις αποσκευές σας από τον ιμάντα μεταφοράς🛄, θα εκπλαγείτε πόσο γρήγορη είναι η διαδικασία ξεφόρτωσης του αεροσκάφους.

Ένας υπάλληλος της MHK θα σας περιμένει, για να σας παραδώσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο της MHK και να φύγετε!

Το αεροδρόμιο βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο και είναι εύκολα προσβάσιμο. Θα οδηγήσετε στον προορισμό των διακοπών σας, άμεσα και γρήγορα. Απολαύστε τη διαμονή σας στην Ελλάδα!

 

Αναχώρηση από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας.

Δυστυχώς όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν, όπως και οι διακοπές σας…….. αλλά θα έχετε την ευκολία να αφήσετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο MHK μπροστά ακριβώς από την είσοδο του αεροδρομίου. Απλώς παραδώστε το κλειδί του αυτοκινήτου σας στον Υπάλληλο της MHK (που σας περιμένει), ξεφορτώστε τις αποσκευές σας και πηγαίνετε απευθείας στο γραφείο του check-in. Χωρίς ταλαιπωρία! 🛫

Στην αίθουσα αναμονής θα βρείτε ένα κατάστημα που πουλά γλυκά, σάντουιτς και ποτά όπως καφέδες και αναψυκτικά. Αφού περάσετε τους ελέγχους ασφαλείας, μπορείτε να κάνετε τις τελευταίες αγορές σας, όπως αναμνηστικά και μεσσηνιακά προϊόντα και να ξεδιψάσετε στο μικρό καφέ, με ποτό και σνάκς της αρεσκείας σας. Όταν έρθει η ώρα της επιβίβασης, απλώς θα περπατήσετε μέχρι το αεροπλάνο σας, απολαμβάνοντας τις τελευταίες ακτίνες του ελληνικού ήλιου. Καλή πτήση!

Εμείς, από την ομάδα MHK, ελπίζουμε να μας ξανά δοθεί η ευκαιρία να σας εξυπηρετήσουμε στην επόμενη επίσκεψή σας! 😊

 

3   4