Νέα

Συμβουλές και προτάσεις για την ενοικίαση αυτοκινήτου

Καθώς όλοι θέλουν να βρουν τον φθηνότερο τρόπο ενοικίασης αυτοκινήτου και το κόστος ενός ταξιδιού αυξάνεται γρήγορα, θα σας προτείνουμε λύσεις για να γνωρίζετε πώς να εξοικονομήσετε χρήματα. Αρχικά, οι πιο γνωστές εταιρείες δεν είναι απαραίτητα οι φθηνότερες, ωστόσο είναι πιο ασφαλές να νοικιάσεις με ένα όνομα που είναι γνωστό. Τα μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας ενοικίασης αυτοκινήτων εξυπηρετούν σε εκατοντάδες τοποθεσίες και κερδίζουν με την ευκολία και την επιλογή που προσφέρουν. Συχνά, μικρότερες εταιρείες προσφέρουν πιο οικονομικές προσφορές, δώστε μια ευκαιρία σε μια τοπική εταιρεία!

Τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα αποτελούν συχνά βασικό μέρος οποιουδήποτε ταξιδιού (επαγγελματικό ή αναψυχής). Εάν είστε ταξιδιώτης αναψυχής, είναι πιθανό ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο να παίζει μεγάλο ρόλο στην επιτυχία του ταξιδιού σας (προσπάθησες ποτέ να στριμώξεις μια οικογένεια 4 ατόμων σε ένα μικρό Kia;!;).

Καθώς κάνετε αναζήτηση, θα παρατηρήσετε «πληρωμή τώρα» έναντι «πληρωμή αργότερα». Αν δεν κάνετε την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου εντός 24-48 ωρών από την παραλαβή του, είναι πάντα καλύτερο να πληρώσετε αργότερα. Δείτε την πολιτική ακύρωσης, για να αποφύγετε εκπλήξεις.

Στην MHK πληρώνετε μόνο το 25% του ποσού ενοικίασης, για να κάνετε την κράτησή σας για να αποφευχθούν οι «μη εμφανίσεις» της τελευταίας στιγμής. Εαν κάνετε την ακύρωση 14 μέρες πριν την ημερομηνία παραλαβής του αυτοκινήτου , θα σας επιστραφεί πλήρως το ποσό.

 

1

 

Μερικές χρήσιμες συμβουλές για ενοικίαση αυτοκινήτου που κάθε ταξιδιώτης πρέπει να γνωρίζει.

 

Κάντε κράτηση νωρίς για να εξοικονομήσετε χρήματα.

 Συνήθως, όσο νωρίτερα κάνετε κράτηση του αυτοκινήτου σας τόσο καλύτερες τιμές θα πετύχετε. Αυτό συμβαίνει, γιατι όταν λιγοστεύουν τα διαθέσιμα αυτοκίνητα , οι τιμές αρχίζουν να ανεβαίνουν.

 

Η απευθείας ενοικίαση από την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων σας εξοικονομεί χρημάτα.

Επομένως επικοινωνήστε απευθείας μαζί τους και παραλείψτε ιστότοπους που οργανώνουν πλήρη ταξιδιωτικά πακέτα.

 

Κάντε κράτηση για το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο μόνο για τις ημέρες που χρειάζεστε

Εάν οι διακοπές σας ξεκινούν σε μια πόλη, είναι πιθανό να υπάρχουν λεωφορεία με το ξενοδοχείο και επιλογές δημόσιας συγκοινωνίας που θα σας βοηθήσουν να μετακινηθείτε και να μετακινηθείτε στην πόλη. Όταν έρθει η ώρα να ταξιδέψετε στο στην εξοχή, επιλέξτε μια τοποθεσία παραλαβής ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου στο γραφείο τους ή κοντά (έτσι δεν προστίθενται έξοδα μεταφοράς).

Προσοχή όμως!!! Μια σύντομη περίοδος μίσθωσης (1 έως 4 ημέρες) είναι πιο ακριβή ανά ημέρα από μια εβδομαδιαία μίσθωση. Επιλέξτε με σύνεση.

 

Ενοικιάστε μόνο τον τύπο αυτοκινήτου που χρειάζεστε

Μην πληρώνετε περισσότερο για αυτοκίνητο που είναι για μεγαλύτερες ανάγκες από αυτές  που χρειάζεσθε. Σε πολλές περιπτώσεις τα οικονομικά αυτοκίνητα είναι τέλεια. Σκεφτείτε τα εξής:

  • Πόσα άτομα και τσάντες χρειάζεται να χωρέσουν στο αυτοκίνητο
  • Σε τι είδους δρόμους θα οδηγείτε
  • Πώς θα είναι ο καιρός

Λάβετε υπόψη ότι τα οικονομικά αυτοκίνητα συνήθως είναι κατάλληλα για 4 άτομα (λόγω του αριθμού των διαθέσιμων ζωνών ασφαλείας). Επίσης, το να χωρέσετε πολλές βαλίτσες σε ένα αυτοκίνητο μπορεί να είναι δύσκολο. Σας συμβουλεύουμε να ταξιδεύετε με μαλακές ταξιδιωτικές τσάντες αντί για σκληρές βαλίτσες. Αν δεν μπορείτε να το αποφύγετε, εδώ στην MHK παρέχουμε για ορισμένες κατηγορίες αυτοκινήτων,σχάρες οροφής. Κάντε κράτηση εκ των προτέρων καθώς είναι περιορισμένες σε αριθμό και όχι για όλες τις κατηγορίες.

 

2

 

Κάντε κράτηση χρησιμοποιώντας έναν εκπτωτικό κωδικό

Συχνά οι οργανισμοί προσφέρουν τις μειωμένες τιμές τους και ανακοινώνουν πακέτα προσφορών. Έχετε την προσοχή σας στραμένη στην αναζήτηση εκπτωτικών κωδικών! Η MHK λειτουργεί επίσης με εκπτωτικούς κωδικούς, ελέγχετε τακτικά τη σελίδα μας στο Instagram / Facebook για να λαμβάνετε εκπτωτικούς κωδικούς.

 

Περιορισμοί χιλιομέτρων

Τα περισσότερα οχήματα διαθέτουν απεριόριστα χιλιόμετρα, που σημαίνει ότι θα μπορούσατε να οδηγείτε από τη βόρεια προς τη νότια Ελλάδα χωρίς να επιβαρυνθείτε με επιπλέον κόστος. Στην MHK υπάρχει ένας χιλιομετρικός περιορισμός 100 χλμ. την ημέρα εάν νοικιάσετε αυτοκίνητο για λιγότερο από 4 ημέρες.

Η μέση κατανάλωση καυσίμου δεν ειναι η ίδια σε όλα τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα. Όταν σχεδιάζετε ένα μεγάλο ταξίδι σε μια ενοικίαση, αφιερώστε λίγα λεπτά για να συγκρίνετε την απόδοση καυσίμου των διαθέσιμων οχημάτων.

 

Διαβάστε τα ψιλά γράμματα

Αναζητήστε κρυφές χρεώσεις, φόρους ή φράσεις «δεν περιλαμβάνει» για να βεβαιωθείτε ότι η τιμή στην κράτησή σας είναι το πραγματικό τελικό κόστος. Μη διστάσετε να στείλετε email ή να τηλεφωνήσετε απευθείας στις εταιρείες για να επιβεβαιώσετε την τιμή της online κράτησης. Εδώ στην MHK είμαστε παντα στη διαθεσή σας για να σας βοηθήσουμε!

 

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει επιπλέον κόστος

Στα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα «απαγορεύεται το κάπνισμα», οπότε αν είστε καπνιστής, είτε μην καπνίσετε καθόλου είτε να είστε έτοιμοι να πληρώσετε το επιπλέον κόστος καθαρισμού των 100 €, –

 

Τηρείτε όλους τους νόμους οδικής κυκλοφορίας

Είναι προφανές πως η ταχύτητα, η παράνομη στάθμευση και η αλόγιστη οδήγηση πιθανότατα θα οδηγήσουν σε εισιτήρια και πρόστιμα, για να μην αναφέρουμε τον κίνδυνοπου διατρέχετε εσείς και οι γύρω σας. Διαβάστε τις πινακίδες και τηρήστε όλους τους τοπικούς οδικούς κανόνες.

Είναι χρέος των οδηγών να πληρώσουν άμεσα την όποια κλήση έχουν δεχτεί το συντομότερο δυνατό. Είναι φθηνότερο για τον ταξιδιώτη να το κάνει, επειδή προστίθεται διοικητικό τέλος στην κλήση εάν πληρωθεί από την εταιρεία ενοικίασης.

 

Επιστροφή του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου σας

Βεβαιωθείτε ότι η στάθμη του καυσίμου είναι η ίδια με αυτή που είχε το αυτοκίνητο, όταν το παραλάβατε. Επίσης, ελέγξτε διπλά τις τσέπες των καθισμάτων, τις τσέπες στις πόρτες, την κεντρική κονσόλα, τα πίσω καθίσματα και το πορτμπαγκάζ για προσωπικά αντικείμενα. Θα εκπλαγείτε, με το τι μπορεί να βρεθεί από γυαλιά ηλίου, βραχιόλια μέχρι μπουφάν. Εάν η ομάδα MHK βρει προσωπικά αντικείμενα, θα σας ενημερώσουμε άμεσα μέσω email.

 

3

 

Αφήνοντας μια κριτική

Επίσης, στο τέλος του ταξιδιού σας, αφήστε μια κριτική. Με αυτόν τον τρόπο θα συνεισφέρετε στην ταξιδιωτική κοινότητα. Αφήνοντας ειλικρινείς κριτικές, θα βοηθήσετε άλλους άπειρους ταξιδιώτες.

 

Η MHK είναι αφοσιωμένη στο να παρέχει μια συνεχής και διαφανή εμπειρία ενοικίασης αυτοκινήτου για όλους τους πελάτες, χωρίς κρυφές χρεώσεις ή περιττή ασφάλιση. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που επιλέξατε την MHK ως πάροχο ενοικίασης αυτοκινήτου και που μας επιτρέψατε να γίνουμε μέρος του αξέχαστου ταξιδιού σας. Η αφοσιωμένη ομάδα επαγγελματιών μας, δεσμεύεται να παρέχει άριστη εξυπηρέτηση πελατών, διασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη εμπειρία ενοικίασης από την αρχή μέχρι το τέλος. Ελπίζουμε να σας υποδεχτούμε ξανά σύντομα!