Προορισμοί

Κόστα Ναβαρίνο

Ενοικίαση αυτοκινήτων Κόστα Ναβαρίνο

Αναζητάτε την καλύτερη υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου στo Κόστα Ναβαρίνο;
Η Master Holiday Kalamata προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων σε λογικές τιμές.

Το Κώστα Ναβαρίνο βρίσκεται στη δυτική ακτή της Μεσσηνίας, Πελοπόννησος, κοντά στη διάσημη παραλία Βοϊδοκίλλια. Δεν είναι ούτε το όνομα μιας συγκεκριμένης παραθαλάσσιας περιοχής, ούτε μια παραλία. Στην πραγματικότητα είναι μέρος του ονόματος ενός ξενοδοχειακού συγκροτήματος, γνωστό ως κορυφαίος προορισμός για πολυτελή διαμονή στην Ελλάδα, με ένα από τα καλύτερα γήπεδα γκολφ στην Ευρώπη. Επί του παρόντος, το Costa Navarino περιλαμβάνει δύο λειτουργικά ξενοδοχεία πέντε αστέρων – The Westin Resort και The Romanos, με εύκολη πρόσβαση στην παραλία, κήπους, εγκαταστάσεις και επιλογή δωματίων, σουιτών και βιλών.

Η περιοχή γύρω από τα ξενοδοχεία είναι πολύ ήσυχη, οικολογικά καθαρή και ανεπτυγμένη, με μεγάλους αμμόλοφους και μερικά άλλα κτίρια. Βρίσκεται πολύ κοντά στο ερειπωμένο κάστρο του Ναβαρίνου και τα πλησιέστερα χωριά είναι το Πετροχώρι και ο Ρωμανός, και τα δύο πολύ μικρά.

Το Costa Navarino έχει μερικά ακόμη μεγάλα έργα για ξενοδοχειακά κέντρα. Αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία το 2021 και το 2022. Αυτό περιλαμβάνει τρία νέα πολυτελή ξενοδοχεία και ένα τεράστιο γήπεδο γκολφ ακριβώς δίπλα στη λιμνοθάλασσα της Γιάλοβας και την Πύλο, καθώς και μερικά θεματικά θέρετρα στην παραλία της Βελίκας.